Gay v meste

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nástrahy chatu, alebo Sex ako hlavný chod

Ide o bisexualitu, či o rozmanité chute heterosexuálneho samca?
Na Pokeci sa stačí patrične zviditeľniť. Jedna správa na sklo a o zábavu máte postarané. Samozrejme, za predpokladu, že máte reálny profil s reálnou fotkou, tí to majú najľahšie. Stačila jedna nevinná správa s inotajom a veľa, veľa užívateľov bez fotky a ich neslušné návrhy bombardovali môj zrak. Keďže ste na internete, máte výsostné právo na výber, komu odpíšete a komu nie. Škoda len, že veľa chlapov si myslí, akí sú neodolateľní a úžasní a že práve oni sú tí, s ktorými by ste sa mali stretnúť. Pokec je plný svinstva. Jeho úloha sa od jeho vzniku od základov zmenila. Keď sme boli malí (ach, ten čas ☺), chodievali sme tam, lebo to bolo cool a kto nebol na pokeci, nemohol byť cool. Éra internetových zoznamiek zažívala svoj vrchol a spoznávali sme tam super ľudí, z ktorých sa nakoniec stali naši kamaráti, či priatelia. Veľa ľudí si na Pokeci našlo svoju polovičku, plánovali sa stretnutia, dokonca boli miestnosti pre sťahovanie pesničiek, či špeciálne venované tým, ktorých miluje Ježiš. Teraz je Pokec o sexe. Ste voľní a máte chuť, prečo si nezájsť na Pokec?! Vrcholom všetkého sa stala zrada. Zrada partnera, ktorého ste si (možno) našli práve na zoznamke. Rýchlym rozširovaním internetu ďalej, než do našich prijímačov, sme ho nechali vstúpiť do našich životov, a skrz klávesnicu a obrazovku riešime prolémy, ktoré nás trápia. Podvod sa stal súčasťou našich životov a sú ľudia, ktorí sa nad jeho dôsledkami ďalej nepozastavujú. Ale nie je podvod, ako podvod. Existuje istá skupina ľudí, ktorí majú svoje partnerky, milujú ich a snažia sa im dať všetko na svete. No čas od času si to títo muži radi rozdajú s osobami rovnakého pohlavia. V posledných rokoch sa Pokec týmito chlapmi hemží. Ide o bisexualitu, či o rozmanité chute heterosexuálneho samca? Správa za správou a mňa nič a nikto nezaujal. Buď vám dotyčný neodhalí svoj vek, alebo fotku. Keď si chcem poriadne zašukať, snáď by som mal vidieť dotyčného tvár. Existujú aj takí gurmáni, ktorí vám pošlú foto svojej výbavy, vrcholom všetkého je, keď od vás žiadajú to isté. Kto si o to prosil? Osobne uprednostňujem osobný kontakt s predmetom vykresleným na obrazovke. V tom mi napísal ON. Jeho správa znela: „Bez zbytočných rečí, dáš stretko?“ Výborne, konečne sa odhodlal niekto, kto sa nechce pol hodinu vykecávať. Mám rád mužov činu. Už nech len pošle fotku a je to vybavené. Tak som ho zdvorilo požiadal a on mi jednu poslal. Po jej otvorení som bol mierne prekvapený. Dobre vyzerajúci chlap, okuliare (to bude intelektuál), oblek, nabúchaná postava, krátke svetlé vlasy. Mohol mať okolo 27 rokov, OK beriem!

Spoločenský život | stály odkaz

Komentáre

  1. kedze
    pises o nastrahach,domnievala som sa,ze stretko vyvrcholilo tym,ze sa nan dostavil neplnolety,alebo oplacany,plesaty dochodca v kovbojskom klobuku,pripadne pani s nevyhranenou sexualitou a podobne:-))i
    publikované: 11.02.2013 11:01:42 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. furt
    hovorím, že na pokeci sú len úchyli :D :D :D
    publikované: 11.02.2013 11:12:33 | autor: Iviak (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014